La Casa de la Paraula

La Casa de la Paraula
La Casa de la Paraula

L’espai cultural on s’exposa, fomenta i divulga l’expressió artística local

Tal i com podem llegir a la pàgina web de la Casa de la Paraula, aquest equipament “és un espai per gaudir de la cultura nascuda o vinculada al municipi amb voluntat de transcendir els límits naturals de la ciutat per esdevenir un referent cultural i un reforç de la seva capitalitat”.

Està ubicada a l’antic edifici modernista de Can Gironès, a tocar de la Plaça Farners i de l’Església Parroquial, i per tant, al centre del municipi. Aquest fet permet que l’espai formi part de la majoria d’esdeveniments del municipi.

Més enllà de les exposicions i activitats que hi tenen lloc, i que podeu consultar a la seva pàgina oficial, la façana i els espais originals modernistes que s’han mantingut després de la seva remodelació, ja em justifiquen la visita.

Info pràctica: És visitable. L’horari d’hivern és de dilluns a dissabte de 10.00h a 13.30h (matins) i de dijous a dissabte de 17.00h a 20.00h (tardes). L’horari d’estiu (del 20 de juny al 10 de setembre) és de dilluns a dissabte de 10.00h a 13.30h.

Adreça: Carrer Prat 16

Altres punts d'intrés

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR