VILA TERMAL

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha aprovat, aquest dilluns 24 de gener en el Ple ordinari, l’adhesió a l’Associació de Viles Termals de Catalunya. La ciutat colomenca formarà part d’un projecte que posa en comú i col·labora per un desenvolupament sostenible del termalisme des de l’àmbit turístic, sanitari, social, cultural i mediambiental. Santa Coloma hi forma part en comptar, a la ciutat, amb el Balneari Termes Orion, referent en l’àmbit català. A l’Associació de Viles Termals de Catalunya ja s’hi han afegit altres municipis de les comarques gironines i de la resta del país. Anteriorment, la ciutat colomenca havia estat integrada al Consorci de Viles Termals, actualment dissolt. 

Formar part de l’Associació de Viles Termals de Catalunya significa coordinar els recursos existents a l’entorn de les aigües minerals i termals en els respectius municipis, potenciant-los mitjançant la seva promoció turística, planificació, gestió i explotació sostenible d’acord amb la normativa vigent. S’impulsaran actuacions de promoció i desenvolupament de les viles termals i dels seus actius relacions amb el món termal. 

Amb aquesta adhesió es crea un espai per posar en comú coneixements, mitjans i activitats per aconseguir un desenvolupament sostenible del termalisme a Catalunya, des d’una perspectiva turística, sanitària, social, cultural i mediambiental. Un dels altres objectius és dur a terme actuacions d’investigació, desenvolupament i innovació entorn als recursos termals, i implantar actuacions de protecció mediambiental i sanitària de les aigües minerals, entre altres. 

l'INS Manolo Hugué, de Caldes de Montbui,  ofereix un Cicle Superior de TERMALISME que pot donar aquestes sortides professionals: Tècnic o tècnica en tractaments estètics integrals. - Especialista en tècniques hidroestètiques. - Tècnic o tècnica en massatges estètics. - Tècnic o tècnica en drenatge limfàtic estètic. - Instructor o instructora de grups d’hidrocinesia i cura corporal. - Coordinador o coordinadora d’activitats de condicionament físic i hidrocinesia. - Director tècnic o directora tècnica en spa i balnearis. - Monitor o monitora d’oci. - Socorrista en instal·lacions aquàtiques.

 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR