Mos de tardor

El 23 i 24 d'octubre de 2021, Santa Coloma de Farners ha estrenat 'Mos de Tardor', un espai que pretén esdevenir un lloc de trobada per fer valdre i realçar les característiques i qualitats dels productes de temporada a la comarca de la Selva.

La trobada es desenvoluparà al Parc de Sant Salvador, i estarà amanida amb gastronomia de proximitat, 'food trucks', servei de bar, música folk i castanyes, entre d'altres. Dissabte 23 l'activitat començarà a partir de les 16.00 h, mentre que diumenge la jornada s'iniciarà a partir de les 11.00 h.

Les àrees de Promoció de la Ciutat i Turisme promouen aquesta iniciativa amb la voluntat d'establir i consolidar amb el pas dels anys a Santa Coloma un punt de trobada comarcal al voltant del producte de temporada, on també tinguin cabuda l'artesania i les tradicions pròpies de la comarca de la Selva.

EL ‘MOS DE TARDOR’ COMPTARÀ AMB LA PRESÈNCIA DEL COL·LECTIU D’ARTESANS START ART DE LA COMARCA DE LA SELVA.

La jornada comptarà amb la presència del col·lectiu d'artesans Start Art, que impulsa la cooperació en l'àmbit artesà i creatiu a la Selva. Aquestes són algunes de les propostes que participaran en aquesta primera trobada de productes de temporada km0:

AURA’S PERSONALITY: Dissenys personalitzats.

MARTA RIERA: Pintura i il·lustració.

PEP SEROLA: Il·lustració

MAKE LEMONADE: Mireia Gascons (Elaboració taules de menjar per a esdeveniments).

LA CASA DEL MOSAICO: Estrella Moledo (creacions amb mosaic).

KARANDA: Il·lustració.

BROT VIU: Joieria i objectes decoratius.

BLAU DE BLAUS: Creació de marca de roba pròpia inspirada en la Costa Brava.

ABELIA I MEL: Raquel Maspoch (Creació de rams personalitzats, sobretot per a casaments).

EL TALLER DE LA PADRINA: Mari Gil - Roba i complements per a nadons.

A més, hi trobareu una variada oferta musical com per exemple les actuacions de Santi Arisa i Giuseppe Costa, que presentaran l'espectacle Orígens; Duet Daura, format per Pilar Capdevila i Ivan Caro; i Miquel Comella amb Ballarusca.

També hi serà molt present la gastronomia, amb 'food trucks', servei de bar i una gran varietat de productes de temporada i de proximitat. ‘Mos de tardor', una bona proposta per passar un cap de setmana de tardor diferent en companyia de familiars i amics.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR