Publicacions

Ruta de les 10 ermites

La Ruta de les 10 ermites és un recorregut que es pot portar a terme en uns tres dies i que fa possible que es visitin, a més de les deu ermites, altres punts d’interès històric, artístic i, especialment, natural. 

Ruta de les 10 ermites 

Mapa turístic 

Situats al centre de la comarca de la Selva, pas natural entre la Costa Brava i les Guilleries, som terra d’ermites, castells, corriols i brolladors d’aigua termal.

Mapa turístic

Fulletó gaudeix-ne!

Descobreix el tranquil Parc de Sant Salvador, endinsa’t a la Casa de la Paraula i gaudeix de les teules, galetes i la coca de ratafia.

Fulletó gaudeix-ne

Itinerari poètic Salvador Espriu

Aquest itinerari ens permet resseguir els espais que Santa Coloma de Farners ha dedicat al poeta així com endinsar-se en l’obra d’Espriu a través d’una tria dels seus textos.

Itinerari poètic Salvador Espriu

Itinerari poètic Joan Vinyoli

L’itinerari poètic Joan Vinyoli ens permet penetrar en el “domini màgic” de la poesia d’aquest fascinant poeta.

Itinerari poètic Joan Vinyoli

Guia geolodía 2021

La guia Buscant formes a les pedres. Un passeig per El Rocar de Santa Coloma de Farners es va elaborar per al geolodía de l’any 2021 i ens permet descobrir el Rocar i el seu origen geològic. 

Guia Geolodia

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR