A finals de 2019 es van iniciar les jornades gastronòmiques de Santa Coloma de Farners.
L’escudella i carn d’olla va tenir tant de reclam que poc a poc s’han anat adherint més comerços.
Aquestes jornades solen tenir la durada de dos caps de setmana i s’han creat per remarcar productes nostrats com poden ser els cargols per Sant Sebastià o la carn de perol, de manera que es dinamitza la ciutat en tots els sentits.
Els seus habitants i visitants poden tastar a diferents establiments productes d’aquí durant uns dies, posant en valor Santa Coloma de Farners i la seva bona gastronomia.
Cada comerç, a la seva manera, s’encarrega d’incloure el plat en la seva oferta culinària, donant-li el seu toc més personal i diferencial.
Així doncs, amb aquest projecte gastronòmic, es pretén atraure el nombre més gran de visitants a la ciutat, com també es busca promoure la gran oferta gastronòmica disponible i incentivar el teixit associatiu i econòmic de Santa Coloma de Farners en aquest àmbit.
Quin establiment us agradarà més com planteja el producte? Ho haureu de provar!
Per més informació, estigueu atents a propostes!