Jornades gastronòmiques

A finals de 2019 es van iniciar les jornades gastronòmiques de Santa Coloma de Farners.

L’escudella i carn d’olla va tenir tant de reclam que poc a poc s’han anat adherint més comerços.

Aquestes jornades solen tenir la durada de dos caps de setmana i s’han creat per remarcar productes nostrats com poden ser els cargols per Sant Sebastià o la carn de perol, de manera que es dinamitza la ciutat en tots els sentits.

Els seus habitants i visitants poden tastar a diferents establiments productes d’aquí durant uns dies, posant en valor Santa Coloma de Farners i la seva bona gastronomia.

Cada comerç, a la seva manera, s’encarrega d’incloure el plat en la seva oferta culinària, donant-li el seu toc més personal i diferencial.

Així doncs, amb aquest projecte gastronòmic, es pretén atraure el nombre més gran de visitants a la ciutat, com també es busca promoure la gran oferta gastronòmica disponible i incentivar el teixit associatiu i econòmic de Santa Coloma de Farners en aquest àmbit.

Quin establiment us agradarà més com planteja el producte? Ho haureu de provar!

Per més informació, estigueu atents a propostes!

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR