Com arribar?

Amb cotxe

Santa Coloma de Farners es troba a tan sols 30 km de la ciutat Girona i a 80 km de la ciutat de Barcelona amb cotxe. A més en tan sols 20 minuts podem anar de Santa Coloma de Farners a l’aeroport Girona-Costa Brava.

  • Per carretera podem accedir al municipi a través de l’autopista AP-7 sortint a la sortida 8 i enllaçant amb l’Eix Transversal (C-25) direcció Vic - Lleida.
  • Des de la carretera N-II o A-2, hem de sortir a la sortida 702, direcció Vic - Lleida, per enllaçar amb l’Eix Transversal (C-25).
  • També hi podem arribar amb la carretera C-63 si venim de Girona o de la zona sud de la Costa Brava (Blanes, Tossa de Mar, Lloret de Mar..).
  • Si voleu saber com per arribar-hi per carretera des de qualsevol altre lloc podeu clicar aquí.

Si heu vingut a passar un cap de setmana de desconnexió, però voleu conèixer els llocs més destacats de les muntanyes selvatanes, com serien les 10 ermites i el castell de Farners, el millor transport és el cotxe, ja que algunes es troben força allunyades del centre del poble. Encara que si us ve de gust fer una bona caminada també hi podeu arribar. 

Per altra banda, si el que voleu és conèixer el centre de la ciutat el millor és fer-ho a peu, ja que d’aquesta manera no hem de patir per trobar pàrquing i podem gaudir dels carrers peatonals o poc transitats del municipi. 

Bus

Santa Coloma de Farners disposa d’un servei regular d'autobús que la connecta durant tot el dia amb diferents poblacions, com ara Girona, Barcelona, Lloret de Mar, Sils o Olot, entre d'altres. Si voleu consultar tots els trajectes i horaris ho podeu fer a la pàgina web de la companyia a TEISA clicant aquí

Tren

L'estació de tren més propera és la de Sils, a només 10 km del nostre municipi.  Podeu consultar els horaris de tren clicant aquí.

Des de l’estació de tren hi ha servei regular de bus que enllaça directament amb Santa Coloma i en podeu consultar els horaris clicant aquí.

 A més des de la mateixa estació també hi ha servei de taxi. 

Avió

L'aeroport Girona-Costa Brava, està situat a 10 km del nostre municipi. Consulteu els horaris de vols i  així com tots els altres serveis dels quals disposa l’aeroport clicant aquí

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR