Aviso Legal

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Nom empresa: AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS Raó social: AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS NIF: P1719100H
Adreça: PLAÇA AJUNTAMENT, 1 17430 - SANTA COLOMA DE FARNERS - GIRONA
Telèfon:972840808
Email: turisme@scf.cat 


FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha creat aquesta pàgina web per facilitar informació oficial sobre Santa Coloma de Farners als possibles visitants potencials a la destinació i a tota la ciutadania.
El present avís legal (d'ara endavant, el "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.turismescf.cat/ca/avis-legal.html
Amb caràcter general les relacions entre P1719100H (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE
FARNERS) amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


ÚS I ACCÉS D'USUARIS
L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) o qualsevol de les seves delegacions.


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS).


CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
L'AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

L'AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS). La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS (AJUNTAMENT SANTA COLOMA DE FARNERS) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso Más info
ACCEPTAR